Wimperextensions Zwolle

Wimperextensions Zwolle

Labeau Beauty wimperextensions ZwolleVerleng u wimpers met wimperextensions in onze salon in Zwolle. Wimperverlenging door middel van wimperextenions is de laatste beauty trend in Nederland en vooral ook in Hollywood. De grootste Hollywoodsterren maken al gebruik van deze geweldige uitvinding. Nu zijn wimperextensions ook in Zwolle te verkrijgen. In onze eigen salon in Zwolle helpen we al jarenlang klanten met de mooiste en beste wimpers. We maken gebruik van A-merk wimpers en de beste lijmen en gereedschappen. Wij werken schoon, netjes, hygienisch en een behandeling is altijd heerlijk ontspannen op een verwarmde stoel met uw favoriete muziek!


De specialist in Zwolle en omstreken

Verleng en verdik uw eigen wimpers middels een semi permanente basis door deze innovatieve methode te gebruiken. De methode die wij gebruiken is de zogenoemde één op één methode. We plaatsen een extension op een eigen wimperhaar. Zo worden er minimaal 25 en maximaal 60 extensions per oog toegepast, afhankelijk van uw eigen wimpers. De wimperextensions die wij gebruiken geven een zeer natuurlijke look . De ouderwetse nep wimpers kunnen hier niet tegenop. Twijfel niet langer en bel voor een adviesgesprek of voor een afspraak voor wimperextensions in Zwolle. Vele tientallen tevreden klanten uit de hele regio gingen u al voor en komen regelmatig bij ons terug voor het bijwerken van de wimpers of het plaatsen van een nieuwe set. Omdat wij alleen maar wimperextensions plaatsen en ons hierop focussen durven we ons in Zwolle en omgeving dé kwaliteitspecialist te noemen.

 

3D wimperextensions bij Labeau Beauty: primeur in Zwolle!

Nu bij Labeau Beauty verkrijgbaar de laatste trend op wimper gebied: 3D wimperextensions. Wij introduceren in Zwolle en omgeving van 3D – 4D – 5D en 6D wimperextensions! Hiermee wordt er een zeer vol en donzig resultaat gecreëerd. Deze techniek wordt ook wel de “volume-techniek” genoemd. Er worden 3, 4, 5 of 6 flinterdunne wimperextensions op 1 eigen wimper geplaatst. Dit is niet schadelijk voor uw eigen wimpers. De wimperextensions zijn zelfs zo licht dat u er niets van zult merken. Ook bij deze behandeling worden ongeveer 70 a 80 extensions per oog geplaatst. Duur van de behandeling is ongeveer 2 – 2,5 uren. Maak nu snel een afspraak voor deze prachtige techniek in onze salon in Zwolle.

 

Voordelen wimperextensions

  • Langere wimpers
  • Geeft volume en een donkere kleur aan de eigen wimpers
  • Wimperextensions laten de ogen gelift en opener / groter lijken
  • Geeft een jeugdiger uiterlijk
  • Geen mascara meer nodig
  • Voor langere tijd (ongeveer twee maanden)
  • Veilig en zonder risico
  • Eigen salon in Zwolle

 

Klik hier voor het maken van een afspraak voor wimperextensions in onze beautysalon in Zwolle en klik hier voor het bekijken van onze tarieven.

Labeau Beauty wimperextensions Zwolle