Over ons

Labeau Beauty, wimperextensions Zwolle

Mijn naam is Mirjam Labots eigenaresse van Labeau Beauty te Zwolle. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van wimperextensions.Wimperextensions worden toegepast op uw eigen wimper, door middel van de 1 op 1 techniek, maar ook passen wij in onze salon in Zwolle de 3D-6D techniek toe.De behandelduur is gemiddeld één a twee uur en wij zullen er ten allen tijden voor zorgen dat de behandeling zeer rustgevend en ontspannend zal zijn. Wij vinden het heel belangrijk dat u zich op uw gemak voelt in onze salon en wij nemen graag de tijd voor u.
5Y5AOUT131743

 

Specialist wimperextensions

5Y5AOUT131807Wij zijn uitgegroeid tot een van de grootste wimperextensions specialisten van Noord-Oost Nederland. Hier zijn wij uiteraard erg trots op en daarom blijven wij ons vasthouden aan onze kwaliteitsnorm. Kwaliteit hebben wij zeer hoog in het vaandel staan en gebruiken de meest veilige en hygiënische methode om wimperextensions te plaatsen. Wij zijn vakkundig opgeleid en gecertificeerd wimperextensions specialist en houden onze kennis continue up-to-date en houden de laatste trends nauwlettend in de gaten.

Merken wimpers

Wij maken gebruik van zeer hoogwaardige producten in onze salon.

De merken die wij gebruiken :

  • Blink Lashes
  • Blink Lash Care
  • JB Lashes
  • JB Cometics
  • JB Lash Care

5Y5AOUT131827Wij houden na elke behandeling bij, welke lengtes (wimpers) en diktes er bij u geplaatst zijn, zodat we bij de eventuele vervolg afspraak direct de juiste behandeling kunnen toepassen.

Hopelijk hebben u genoeg redenen gegeven om een afspraak te maken, maar graag geven wij u nog een reden.

Wij hopen u snel in onze salon in Zwolle te verwelkomen voor een prachtige set wimperextensions!

 

Mirjam Labots

 

Klik hier voor een aantal voorbeelden van mensen die wimperextensions hebben laten plaatsen.