3D wimperextensions (3D-6D)

Wimperextensions: voller, dikker en langer

Wimperextensions!! Wie wil ze nou niet! De laatste trend op beautygebied…..dat zijn wimperextensions. De grootste Hollywoodsterren, maar ook een groot aantal BN-ers maken al gebruik van deze geweldige uitvinding. Wimperextensions worden toegepast op uw eigen wimper, door middel van de 1 op 1 techniek, maar ook passen wij in onze salon in Zwolle de 3D-6D techniek toe.

 

Wimperextensions met kwaliteit

De extensions die wij gebruiken in onze salon zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit. De extensions zijn zeer licht van gewicht en waterbestendig. U kunt dus gebruik maken van de sauna, zwemmen, sporten en douchen met wimperextensions van Labeau Beauty. Veelal worden er in salons synthetische extensions gebruikt, maar wij gebruiken alleen extensions van “zijde”. Dit geeft een prachtige glans en voelt lekker zacht aan. De extensions zijn veilig, hygienisch en geven een prachtig “vol” resultaat. De semipermanente wimpers blijven ongeveer twee maanden zitten, afhankelijk van de groeicyclus van uw eigen wimpers. Wij adviseren wel om na ongeveer 3 weken een refill te doen om een optimaal resultaat te behouden. De behandeling is volledig pijnloos, zelfs ontspannend. Wij werken vanuit onze eigen salon in Zwolle en zijn al jaren gespecialiseerd in wimperextensionsbehandelingen. Hieronder nog een korte uitleg over de verschillende behandelingen.

 

One by one techniek

Bij deze behandeling wordt er op 1 eigen wimper 1 wimperextensions geplaatst. Deze wimperextension is dikker, langer en krullender dan uw eigen wimper, hierdoor wordt er een mooi en vol effect gecreëerd. Er worden gemiddeld genomen 70 a 80 extensions per oog geplaatst. Duur van de behandeling is ongeveer 1,5 uur.

Labeau Beauty Zwolle wimperextensions

 

 

3D – 6D techniek

Hiermee wordt er een zeer vol en donzig resultaat gecreëerd. Deze techniek wordt ook wel de “volume-techniek” genoemd. Er worden 3, 4, 5 of 6 flinterdunne wimperextensions op 1 eigen wimper geplaatst. Dit is niet schadelijk voor uw eigen wimpers, zelfs zijn de extensions zo licht dat u er niets van zult merken. Ook bij deze behandeling worden ongeveer 70 a 80 extensions per oog geplaatst. Duur van de behandeling is ongeveer 2 – 2,5 uren.

Labeau Beauty Zwolle 3D wimperextensions